Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla omuz omuza binanın çabucak abur cuburaltılmasına imkân teşhisr, yapı emniyetliğini sağlamlar. Evgin çıkış kapıları binaların örgüsına ve hoşgörülüliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın tabiatıyla kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve tütünın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı disiplinya kapanmaktadır.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yerı saf otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı mümkün.

Her saat hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir kayıt, mobilya veya özge bir mâni bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın takkadak zemine sağlıklı şekilde aksettirmek olduğu muhtevain, olanaklı olan en kısa sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini temin etmek için önlem kızılınmaktadır.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

İzinsiz resim, yazı ve video v.b kullanımı neticesinde legal prosedür uygulanacaktır. TEKNODEVA

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin olağandan izleme etmesi gereken yangın yönetmeliği yangın kapısı mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, vacip düzenlemelerin binalması gerekmelidir. Menfi taktirde yangınlar çok şu denli insanın can ve orospu yitirilmesine da şekil açabilir.

Yangına dayanıklı kapıların yazgı kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar normal şartlarda 300 derecede yanma yangın kapısı özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu nokta bedduaşap kapının namevcut olması bâtınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yazgıımızın önemli bir parçası haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en koca Yangın Kapısı kalite ve en elverişli yükselmek politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page